top of page

Energi

Vitalitet

Balans

Harmoni

Livsglädje

Livskvalité

Styrka

logga med företagsnamn och slogan

Är dessa saker något som du söker i din vardag? Då kan ett besök hos oss vara vad du behöver.

Vi utgår från din helhet och går till grunden med din problematik för att kunna ge dig en personlig handlingsplan ifrån vad just du behöver!

Vad gör vi?

1

Utreder

Med hjälp av flera olika frekvensmaskiner samt samtal går vi igenom allt från hur din livsstil ser ut till vad du äter, näringsstatus i cellerna, obalanser i organ samt kontrollerar att alla system i kroppen fungerar som dem ska.
Denna information bakar vi sedan ihop för att se sambandet mellan de olika resultaten samt med de problem som du upplever. Detta ger oss en klar bild i vad som orsakar problemen i grunden och hur vi ska angripa det.

2

Åtgärdar

Utifrån vad vi får fram i steg ett tar vi fram en handlingsplan som passar dig. Det kan bestå av olika saker så som t.ex. kostförändringar, kosttillskott, balansering med frekvensterapi, träning/ övningar. Allt är individanpassat.
Handlingsplanen anpassas efter hur snabbt du önskar 
effekt, hur känslig din kropp är samt vad du har för budget. Dyrt betyder inte alltid bäst eller snabbast. 

3

Följer upp

Beroende på hur din situation ser ut så följer vi upp efter 1-6 månader. Det vanligaset är att vi vill träffa dig igen efter 3-4 månader. Detta gör vi för att kontrollera att kroppen reagerar som vi önskar och för att se om vi behöver justera handlingsplanen. Vissa personer klarar sig med ett besök medans andra kan behöva komma flera gånger. Vårt mål är att de allra flesta skall vara klara hos oss inom ett år.

bottom of page