Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet inom kost och hälsa. Redan från början har vi tyckt det varit extra intressant att lära oss mer om kroppens biokemi och hur de olika systemen i kroppen samverkar.

Till oss kommer många som tappat tron på att de någonsin kommer finna en lösning på sin ohälsa. Många med krämpor som de fått höra att de aldrig kommer att bli av med. Genom att se över biokemin och ge kroppen det som den behöver och efterfrågar skapar vi förutsättningar för kroppen att göra sitt jobb och på så sätt självläka.

Vi vet idag att kroppens funktioner drivs av näring i olika former. Vissa ämnen ska kroppen klara av att tillverka själv och vissa ämnen måste vi tillsätta utifrån.

I dagens samhälle krävs det att vi mår bra och att vi håller oss i form. Det behöver självklart inte betyda vältränad, smal, strikta dieter eller på andra sätt följa de ideal som idag sprids via media. För oss betyder det att du skall känna dig stark, att du inte skall vad hindrad från att kunna göra det du önskar i din vardag. Det betyder att du skall ha den energi du behöver för att jaga dina drömmar och att samhällets stress inte biter på din personlighet.

Självklart förespråkar vi hälsosam, näringsrik mat som din kropp mår bra av. Tyvärr så räcker det inte alltid till och då är koncentrerad näring ett nödvändigt ont.

Vi utgår från att kroppen är självläkande om den har alla pusselbitar som behövs. Men för att lägga pusslet och hitta vilka delar som saknas är det viktigt att titta på helheten. Der gör vi.

Vi tittar vi på faktorer som:

 • Kost
 • Livsstil
 • Blodgrupp
 • Medicinering
 • Kroppstyp
 • Ohälsa och krämpor
 • Sjukdomshistoria
 • Vitaminer
 • Mineraler
 • Antioxidanter
 • Probiotika
 • Enzymer
 • Aminosyror
 • Fettsyror
 • Hormoner
 • Tungmetaller
 • Synergier

Vi använder oss av frekvensmätning för att ta reda på hur näringsstatusen ser ut i dina celler.

Till skillnad från t.ex. blodprov kan vi se om näringen verkligen når in i cellen och om kroppens depåer är fyllda.

Efter alla delar är analyserade använder vi oss av vår breda kunskap (över 30 år) och skapar en personlig åtgärdsplan till dig.

Vårt mål att att vi skall kunna normalisera dina värden på 9-12 månader. Vi vill att du skall vara medveten om att vi aldrig kan veta på förhand hur snabbt din kropp kommer att jobba och därför kan det både ta kortare eller längre tid för din kropp att normalisera dina värden.

Hur ofta behöver du besöka oss?

Detta är också väldigt individuellt men de flesta klarar sig på följande upplägg.

 • Första besöket
 • Återbesök efter ca 3 månader
 • Återbesök 2 efter ytterligare 6 månader

Vårt huvudkontor finner ni på Fredsgatan i Halmstad. Det är här vi utgår från i allt vi gör.

Vi jobbar tillsammans med flera olika företag och terapeuter runt om i Sverige. Det är även hos dessa ni finner oss när vi reser runt för att möta upp er, våra kunder.

Holistisk Terapi

Varmt välkommen till vår klinik där vi erbjuder en holistisk överblick av dina hälsoproblem! Utöver ett konventionellt (skolmedicinskt) synsätt arbetar vi med specifika komplementära diagnos- och behandlingsverktyg så som TCM (Traditional Chinese Medicine), Ayurvedisk medicin, BICOM Bioresonans, akupunktur och näringsmedicin.

Hud & Kroppshälsan 

Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation SHR, som är en rikstäckande branschorganisation för Auktoriserade Hudterapeuter.

Madelene Hellman är;
Auktoriserad hudterapeut, Specialiserad hudterapeut och innehar Gesäll. Är även Diplomerad massör, Diplomerad reflexolog/zonterapeut, Lic. kostrådgivare. Här kan du få kropp- och hudvård baserad på varje enskild individ och individens helhet.

Madelene arbetar endast med dom bästa produkterna på marknaden med målet att du ska bli fullständigt nöjd.

– Specialiserad hudterapeut, utbildad på SÖS, Stockholm

– Innehar internationell Cidescoexamen.

Gesällbrev

Hälsokraft i Ludvika

I din Hälsokraftbutik i Ludvika finner du ett stort utbud av kosttillskott, växtbaserade läkemedel, ekologisk hudvård, ekologiska livsmedel, m.m.

Hos oss möts du alltid av glad och trevlig personal!

OptiLeva

På OptiLeva brinner de för att inspirera människor till att bli den bästa versionen av sig själva och att hitta en hållbar livsstil utifrån varje persons specifika förutsättningar. Grundaren till OptiLeva heter Eva och har sedan snart 30 år tillbaka arbetat med att främja hälsa för individer och företag, främst inom företagshälsovård och hoppas kunna göra det i minst 30 år till. Hon älskar att utforska olika verktyg för att optimera både sina kunders och sin egen hälsa och vill göra det så enkelt som möjligt för oss att få bli gamla, friska och lyckliga. 

Spiragården

Välkommen till Spiragården Åre!

En oas mitt i Undersåker, med mysiga lokaler med personlig & varm atmosfär. Vi erbjuder yoga, meditation, kurser, retreats & workshops inom hälsa & personlig utveckling.

Spiragårdens Café är ett vegetariskt / vegansk må-bra café & mötesplats. En hemtrevlig miljö som inbjuder till återhämtning, inspiration och hjärtliga möten.

Sedan starten 2017 har vi haft hundratals event, såsom yogaklasser, meditationer, spirafestivaler, retreater med olika inriktning, workshops, kvinnocirklar, sharingcirklar, kurser, föreläsningar mm.

Vi välkomnar även grupper och företag för bokning av, luncher, möten och konferenser samt utbildningsföretag och samordnare att kunna hålla sina kurser i en unik och mysig miljö.

Harmoni för hela dig

Allt vi gör, gör vi för att du ska kunna bli den bästa versionen av dig själv. Våra behandlingar hjälper dig bland annat att släppa vardagens alla måsten och lär dig hantera din stress.

Massage
Personlig träning
Yoga
Healing
Personlighetsutveckling
Hypnos och energibehandling
Stresshantering
Coaching /Samtal
Medicinsk laser/fasciabehandling

Body Shine

Vill du få bättre hälsa, harmoni och balans i din kropp?
Förbli frisk och stärk den självläkande kraften.
Har du någon gång frågat dig hur alla celler kommunicerar med varandra som den mänskliga kroppen utgör?
BICOM-bioresonans arbetar med informationen i cellens kommunikation och hjälper till att ta bort energetiska blockeringar, harmoniserar och balanserar. 

Centralbadet

Ett spa mitt i hjärtat av Stockholm, en plats för återhämtning och eftertanke, en upplevelse för alla sinnen. På anrika Centralbadet från 1904, med sina vackra böljande former i jugend-stil, finns något för alla. På plats finner du också restaurang Ecobaren med en komplett meny av ekologiska smaksensationer, ett välutrustat gym, yoga, solterapi, en klassisk barberarsalong och en utomhusterrass med vintagegym.

Du finner oss vid ingången på Holländargatan 11, Stockholm.

Actic Södertälje Park

En stor anläggning med ett brett träningsutbud. Funktionella ytor i gymmet finns för både motionär såväl som idrottare och även en konstgräsyta för dig som utövar grenspecifik träning. Vi erbjuder ett stort utbud av gruppträning, allt från Dance till Functional Strength.