Företag

viktoria-iskristall

Vilka är vi?

Vi är Anders och Viktoria Iskristall

Anders har under många år jobbat med ekonomi och försäljning och vill idag hjälpa andra att lyckats. Genom att drivit företag och jobbat i nätverk i flera år har han byggt upp ett enormt nätverk och goda kunskaper.

Viktoria är grym på grafisk design och älskar att göra hemsidor!

Vilka kan vi hjälpa?

Vi kan hjälpa dig som är företagare som upplever att du inte kommer vidare i ditt företagande och känner att ditt företag behöver en nytändning. Vi jobbar främst med företag inom hälsobranschen men även inom andra områden.

Hemsida

Vi kan hjälpa dig att skapa en funktionell hemsida som passar dig och din verksamhet!

Analys

Vi hjälper dig att göra en analys över ditt företag, vad behöver du jobba mer på. Vad kan du göra själv och vad behöver du hjälp med?

Försäljnings-
strategi

Vad passar dig och ditt bolag. Var och hur finner du fler kunder? Hur får du kunderna att välja dig?

Nätverk och kontakter

Vi hjälper dig att utveckla och utnyttja ditt nätverk.

Sociala medier

Hur gör du dina sociala medier mer attraktiva? Hur ska de användas?

Content

Vi kan hjälpa dig att skapa snygga inbjudningar, nyhetsutskick och annat content som du kan ladda upp i dina medier och utskick

Då alla bolag är olika och har olika behov blir det väldigt naturligt för vårt pris kommer att skifta. Därför ber vi dig att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig med en offert.

Är du osäker på vad du behöver kan du boka in en 15 minuters kostnadsfri konsultation med oss där vi kan prata igenom dina behov och huv vi skulle kunna hjälpa dig på bästa sätt.