Vilka är vi?

Vi är Anders och Viktoria Iskristall

Anders har under många år jobbat med ekonomi och försäljning och vill idag hjälpa andra att lyckats. Genom att drivit företag och jobbat i nätverk i flera år har han byggt upp ett enormt nätverk och goda kunskaper.

Viktoria är grym på grafisk design och älskar att göra hemsidor!

Vilka kan vi hjälpa

Vi kan hjälpa dig som är företagare som upplever att du inte kommer vidare i ditt företagande och känner att ditt företag behöver en nytändning. Vi jobbar främst med företag inom hälsobranschen men även inom andra områden.

Genom vår resa genom vårt företagande har vi letat oss fram till pålitliga och prisvärda företag som erbjuder tjänster för dig som företagare. Här är en lista över de företagen som vi använder oss av som vi starkt rekommenderar!

Vi kan hjälpa dig att skapa en grym hemsida. Vi bygger på wordpress plattform eller färdiga sitebuilders om ditt webbhotell kräver det. Funderar du på att byta hotell kan vi varmt rekommendera Loopia!

Vi kan varmt rekommendera Fredrik Jirholm i Stenungsund som revisor. Han är snabb, nogrann och väldigt kunnig. I hans system kan du lätt ladda upp dina kvitton och fakturor direkt från mobilen och du väljer själv hur aktiv du vill vara i din bokföring.

För våra bokningar använder vi oss av easypractice. Detta är en lättanvänd plattform som går lätt att anpassa för att matcha ditt varumärke.

Då alla bolag är olika och har olika behov blir det väldigt naturligt för vårt pris kommer att skifta. Därför ber vi dig att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig med en offert.

Är du osäker på vad du behöver kan du boka in en 15 minuters kostnadsfri konsultation med oss där vi kan prata igenom dina behov och huv vi skulle kunna hjälpa dig på bästa sätt.