Våra kontor

Vårt huvudkontor finner ni på Fredsgatan i Halmstad. Det är här vi utgår från i allt vi gör.

Vi jobbar tillsammans med flera olika företag och terapeuter runt om i Sverige. Det är även hos dessa ni finner oss när vi reser runt för att möta upp er, våra kunder.


Holistisk Terapi

Varmt välkommen till vår klinik där vi erbjuder en holistisk överblick av dina hälsoproblem! Utöver ett konventionellt (skolmedicinskt) synsätt arbetar vi med specifika komplementära diagnos- och behandlingsverktyg så som TCM (Traditional Chinese Medicine), Ayurvedisk medicin, BICOM Bioresonans, akupunktur och näringsmedicin.


Hud & Kroppshälsan 

Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation SHR, som är en rikstäckande branschorganisation för Auktoriserade Hudterapeuter.

Madelene Hellman är;
Auktoriserad hudterapeut, Specialiserad hudterapeut och innehar Gesäll. Är även Diplomerad massör, Diplomerad reflexolog/zonterapeut, Lic. kostrådgivare. Här kan du få kropp- och hudvård baserad på varje enskild individ och individens helhet.

Madelene arbetar endast med dom bästa produkterna på marknaden med målet att du ska bli fullständigt nöjd.

– Specialiserad hudterapeut, utbildad på SÖS, Stockholm

– Innehar internationell Cidescoexamen.

Gesällbrev


Hälsokraft i Ludvika

I din Hälsokraftbutik i Ludvika finner du ett stort utbud av kosttillskott, växtbaserade läkemedel, ekologisk hudvård, ekologiska livsmedel, m.m.

Hos oss möts du alltid av glad och trevlig personal!


OptiLeva

På OptiLeva brinner de för att inspirera människor till att bli den bästa versionen av sig själva och att hitta en hållbar livsstil utifrån varje persons specifika förutsättningar. Grundaren till OptiLeva heter Eva och har sedan snart 30 år tillbaka arbetat med att främja hälsa för individer och företag, främst inom företagshälsovård och hoppas kunna göra det i minst 30 år till. Hon älskar att utforska olika verktyg för att optimera både sina kunders och sin egen hälsa och vill göra det så enkelt som möjligt för oss att få bli gamla, friska och lyckliga. 


Spirapraktiken i Åre

Efter att ha drivit Spiragården sedan 2017 har nu Lisa Tangen flyttat hem sin praktik. Där kan fu finna allt från behandlingar som Kraniosakral terapi, emotional / stress release, näringsskanning & tillskott som ger mätbara resultat


Harmoni för hela dig

Allt vi gör, gör vi för att du ska kunna bli den bästa versionen av dig själv. Våra behandlingar hjälper dig bland annat att släppa vardagens alla måsten och lär dig hantera din stress.

Massage
Personlig träning
Yoga
Healing
Personlighetsutveckling
Hypnos och energibehandling
Stresshantering
Coaching /Samtal
Medicinsk laser/fasciabehandling


Body Shine

Vill du få bättre hälsa, harmoni och balans i din kropp?
Förbli frisk och stärk den självläkande kraften.
Har du någon gång frågat dig hur alla celler kommunicerar med varandra som den mänskliga kroppen utgör?
BICOM-bioresonans arbetar med informationen i cellens kommunikation och hjälper till att ta bort energetiska blockeringar, harmoniserar och balanserar. 


Centralbadet

Ett spa mitt i hjärtat av Stockholm, en plats för återhämtning och eftertanke, en upplevelse för alla sinnen. På anrika Centralbadet från 1904, med sina vackra böljande former i jugend-stil, finns något för alla. På plats finner du också restaurang Ecobaren med en komplett meny av ekologiska smaksensationer, ett välutrustat gym, yoga, solterapi, en klassisk barberarsalong och en utomhusterrass med vintagegym.

Du finner oss vid ingången på Holländargatan 11, Stockholm.


Actic Södertälje Park

En stor anläggning med ett brett träningsutbud. Funktionella ytor i gymmet finns för både motionär såväl som idrottare och även en konstgräsyta för dig som utövar grenspecifik träning. Vi erbjuder ett stort utbud av gruppträning, allt från Dance till Functional Strength.